Zafere kilitlendiler

Cumhur İttifakı Düzce İl Başkanları 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi gündemiyle AK Parti Düzce İl Başkanlığı binasında toplandı.

Zafere kilitlendiler
17.05.2023 - 17:20
Haber Merkezi

Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminin ardından Cumhur ittifakı İl Başkanları değerlendirme toplantısında bir araya geldi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başkanlığında yapılan toplantıya, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Günden, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, Yeniden Refah Partisi Temsilcileri Musa Peltek ile Ümit Tekel ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Onur Çetin katıldı. Gerçekleştirilen toplantıdan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi yol haritası ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme yapıldı.

Toplantının ardından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “

Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak İl başkanlığımızda verimli bir toplantı gerçekleştirdik. 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hakkında değerlendirmelerde bulunarak yol haritamızı belirledik. 2. Tur seçimlerine birlikte daha çok çalışarak Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu alabilmek için birliktelik kararı aldık. Ben inanıyorum ki aldığımız kararlar ve bu birlikteliğimiz sayesinde Düzce’mizde rekor bir oy alarak Cumhurbaşkanımızın seçilmesine vesile olacağız. Toplantımıza katılan bütün başkanlarıma çok teşekkür ederim” dedi. 

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter: 
@duzcepostasi1
Facebook: 
Düzce Postası
Youtube: 
Düzce Postası

                                                  


Editör: K. İlhan

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

E-Gazete

  • 23.09.2023

E-Gazete Arşivi

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız