Çekicinin sürücüsü ağır yaralandı

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde kamyona çarpan çekicinin sürücüsü ağır yaralandı.

2.10.2023 - 10:31
Güncelleme 2.10.2023 - 10:33
AA

Düzce yönünden gelen Ufuk Ö. idaresindeki 06 EB 7273 plakalı çekici,  D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesimindeki Abant kavşağında, aynı yönde seyreden Ş.C. yönetimindeki 23 ADR 027 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada çekicide sıkışan Ufuk Ö'nün kurtarılması için olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Gelen itfaiye ve sağlık görevlileri, vatandaşların yardımıyla Ufuk Ö'yü kurtarmak için çalışma başlattı. Çalışma esnasında bir kişi Ufuk Ö'ye takılan serumu tuttu.

Yaklaşık yarım saatlik çalışmayla sıkıştığı yerden çıkartılan Ufuk Ö. sağlık görevlilerince ambulansa taşındı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ufuk Ö'nün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, kaza yapan araçların yoldan kaldırılması sonrası normale döndü. 

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter    
@duzcepostasi1
Facebook:
Düzce Postası
Youtube 
Düzce Postası

                                                 


Editör: K. İlhan
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız