Jandarmadan denetim

Düzce’de tarım işlerinin başlamasıyla birlikte mevsimlik işçilerin gelişi de başladı. Mevsimlik işçileri taşıyan minibüs, otobüslerde jandarma ekipleri denetim yaptı.

Jandarmadan denetim
17.05.2022 - 10:50
İHA

Düzce’de bahçelerde çalışmalar başladı. Ot biçiminin yapıldığı fındık bahçelerinde çalışacak mevsimlik tarım işçileri de Düzce’ye gelmeye başladı. Bu çerçevede mevsimlik işçileri taşıyan minibüs, otobüslere İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince denetim yapıldı. Gümüşova ilçesi ile merkeze bağlı Büyükaçma, Yeniaynalı köyü yollarında yapılan denetimlere 3 jandarma trafik timi ile 6 personel katıldı.

Yapılan denetimlerde 104 araç denetlendi. Kurallara uymayan 6 araca bin 869 TL cezai işlem uygulanırken bir araç ise trafikte men edildi.


Editör: C. Sandıkçı

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız