Hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Düzce’de cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçu ile hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma timleri tarafından yapılan uygulamada yakalandı.

6.06.2022 - 16:06
Güncelleme 6.06.2022 - 16:08
İHA

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı bir köyde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) aranan şahıslara yönelik huzur ve güven uygulaması yaptı. Uygulama sırasında tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan hakkında 7 yıl 2 ay 16 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan L.Z. isimli şahsı yakalandı.

Yakalanan şahıs adli makamlara sevk edildi. 


Editör: C. Sandıkçı

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız