Tarihi geçmiş ürün denetimi gerçekleştirildi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kent merkezinde temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı marketlere yönelik denetimlerine aralıksız devam ediyor.

22.12.2022 - 17:22
Güncelleme 22.12.2022 - 18:16
Haber Merkezi

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve halk sağlığının korunmasına yönelik gıda ve hijyen noktasında sıkı takibini devam ettiren Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü,  marketlere yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Cedidiye Mahallesinde yabancı uyruklu şahısların işlettiği iki markette tarihi geçmiş ürün olup olmadığını denetleyen ekipler, aynı zamanda hijyen yönünden de detaylı inceleme de bulundu.

Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşılmazken, zabıta ekipleri tarafından, gerek tarihi geçmiş ürün satışı olmamasından gerekse de hijyen konusunda azami özen gösterildiğinin tespitinden ötürü duyarlı çalışmalarından ötürü işletme sahiplerine teşekkür edildi.


Editör: C. Sandıkçı
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız