Kız yurdunun bahçesi bakıma alındı

Kız yurdunun bahçesi bakıma alındı
10.06.2021 - 11:51

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı bulunan ve yeni binasına geçen Mahpeyker Kız Yurdu’nun bahçesinde bakım onarım çalışmaları yapılıyor.

Düzce’de üniversite öğrencilerinin evi olan KYK yurtlarında bakım onarım çalışmaları hızlandırıldı. Eylül ayından itibaren yüz yüze eğitime geçilmesinin beklendiği Düzce’deki yurtlar, bakıma alındı. Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanarak hizmete giren, fakat pandemi nedeni ile öğrencilerini ağırlayamayan Mahpeyker Kız yurdunun bahçesinde bakım onarım çalışmaları başlatıldı. Yurt personellerinin her biri uzayan otları biçerken, bir yandan da bahçede peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız