Özcan, “teşekkür turuna” çıktı.

Kesin olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı CHP Düzce Milletvekili olarak Meclise giren Talih Özcan, seçim öncesi ziyaret ettiği esnaflara “teşekkür turuna” çıktı. Özcan, Düzcelilerin kendisine güvenerek Meclise gönderdiğini vurgulayarak, “Vaat ettiğim her şey için çalışacağım, herkes bundan emin olabilir” dedi.

Özcan, “teşekkür turuna” çıktı.
17.05.2023 - 13:00
Güncelleme 17.05.2023 - 13:26
Haber Merkezi

Kesin olmayan sonuçlara göre Düzce Milletvekili olarak seçilen Talih Özcan, seçim öncesi ziyaret ettiği esnaflara ziyaret turu düzenliyor.

Esnaflara seçim sonuçları açıklandığında ziyaret sözü veren Özcan, “Seçim öncesi esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerimde her zaman yanlarında olma sözü vermiştim. Beni Ankara’ya taşıdılar. Verdiğim vaatler ortada, bunların hepsinin gerçekleşmesi için Meclis’te çalışacağım, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter: 
@duzcepostasi1
Facebook: 
Düzce Postası
Youtube: 
Düzce Postası

                                                  


Editör: K. İlhan

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız