Eller depremzedelerle birlikte semaya yükseldi

Düzce’de tüm camilerde Miraç Kandili yapılan programlarla kutlanırken, Zahidül Kevseri Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunda başka bir heyecan vardı.

Eller depremzedelerle birlikte semaya yükseldi
18.02.2023 - 14:11
Haber Merkezi

6 Şubat 2023 Pazartesi günü 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerle asrın felaketini yaşayan 11 ilden gelen ve Zahidül Kevseri KYK Yurduna yerleşen depremzedeler ile birlikte “Miraç Kandili Özel” programı düzenlendi.

İl Müftüsü Osman Aydın’ın katıldığı programda Kur’an-ı Kerim tilavetleri yapıldı, salavatlar getirildi, başta deprem bölgesi olmak üzere ülkemiz ve İslam alemi için dua yapıldı.

Program yapılan dua ile son bulurken, program sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.


Editör: E. Kaan Dursun

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız