www.ilan.gov.tr‘de yer alan duyuruya göre; taşınmazın bütün hudutları komşu parseller ile çevrili vaziyette olup, taşınmaz içerisinden orman yolu (Hacı Süleymanbey Köyü iç Yolu) geçmektedir. Taşınmazın bir kısmı fındık bahçesi olarak kullanılmakta, bir kısmı üzerinde orman emvali ağaçlar ile kaplı vaziyette bulunmaktadır.
Kıymeti 610 bin 808 TL+KDV olarak belirlenen taşınmazın satış ihalesi 17 Ocak 2023 günü 10:00-10:05 saatleri arasında Düzce Adalet Sarayı Mezat Salonu’nda yapılacak. Bu ihalede alıcı çıkmazsa ikinci ihale 16 Şubat 2023 günü 10:00-10:05 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
İhaleler açık artırma suretiyle yapılacak. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek.
AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN
Editör:
M. Çatana
Yorum Yap