Yok mu bir gören !

Yığılca sapağında bulunan “DUR” levhası ile trafik ışığını saran sarmaşıklar kazalara davetiye çıkarıyor.

Yok mu bir gören !
25.10.2023 - 16:42
Güncelleme 25.10.2023 - 16:44

Yığılca İlçesi’nin yanı sıra, Merkeze bağlı Çavuşlar, Tokuşlar, Çakırlar, Akyazı, Gürcü Çiftlik, Nuhlar ve Hasanlar köylerine ulaşımın sağlandığı Yığılca yolunda bulunan trafik ışıkları ve uyarı levhaları sarmaşıklardan görünmez hale geldi.

Yığılca yolunun D-655’e bağlandığı noktada bulunan ışıkların neredeyse tamamen kapanması nedeniyle, araç sürücüleri için tehlike oluşturuyor ve kazalara da davetiye çıkarıyor.

Düzce Postası Gazetesi İhbar Hattı’na ulaşan vatandaşlar, karayolları ekiplerinin gerekli temizlik çalışmalarını yapmasını istediler.

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter    
@duzcepostasi1
Facebook:
Düzce Postası
Youtube 
Düzce Postası

                                                 


Editör: E. Kaan Dursun

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız