Düzce'de konteyner üretilen tesis sayısı artırıldı

Düzce'de, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde felaketzedelerin barınma ihtiyacının karşılanmasına destek olmak amacıyla konteyner üretimi yapılan tesis sayısı 4'e çıkarıldı.

Düzce'de konteyner üretilen tesis sayısı artırıldı
13.03.2023 - 10:54
AA

6 Şubat'taki depremlerin ardından bölgede ilk olarak yeme, içme ve giyinme gibi ihtiyaçları karşılayan, deprem bölgesine yardım tırlar gönderen Düzce Valiliği, ikinci aşamada barınma ihtiyacının karşılanması için çalışma başlattı.

Bu kapsamda, Valilik öncülüğünde fabrika ve STK'lerin de desteğiyle Gümüşova OSB, Çilimli OSB ile Düzce 1. OSB'de 3 konteyner üretim merkezi kuruldu. Sayıları 4'e çıkarılan merkezlerde deprem bölgesi için konteyner üretimine devam ediliyor.

Konteyner üretim merkezlerinde ilk etapta 5 bin, ilerleyen dönemde ise 10 bin konteyner üretimi planlanırken bazı konteynerler ise engelli bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlanmaya başladı.

 

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter: @duzcepostasi1
Facebook: Düzce Postası
Youtube: Düzce Postası


Editör: Ç. Diger

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız