Tır makasladı, kapanan yol bariyerler kaldırılarak açıldı

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından Bolu Dağı'nda makaslayan tır yolu kapattı. Karayolları ekipleri refüjdeki beton bariyerleri kaldırarak yolu trafiğe açtı.

30.03.2023 - 11:15
İHA

Sabah saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olan kar yağışı Bolu Dağı’nda kazaya sebebiyet verdi. Ankara’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan tır, yoğun kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yol da makaslayarak İstanbul istikametini trafiğe kapattı. Yoğun kar yağışı esnasında makaslayan tırı görmeyen otomobil de tıra çarptı. Kaza sebebiyle İstanbul istikameti trafiğe kapanırken bölge trafik ekipleri ve karayolları ekipleri yolun açılması için çalışma başlattı. Kaza bölgesinde beton refüjlerin kaldırılması için çalışma yapan ekipler, sıkışan trafiği Ankara istikametinden boşaltmaya başladı. 

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter: 
@duzcepostasi1
Facebook: 
Düzce Postası
Youtube: 
Düzce Postası

                                                  


Editör: K. İlhan
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız