Araç park alanında incelemelerde bulundu

Vali Selçuk Aslan, şehrin en ücra köşesine kadar hizmet götüren gece gündüz demeden çalışan İl Özel İdaresi çalışmalarıyla şantiyede bir araya geldi.

Araç park alanında incelemelerde bulundu
12.09.2023 - 15:03
İHA

Son Valiler Kararnamesiyle Düzce’ye atanan Vali Selçuk Aslan, kurumları tek tek gezmeye bilgi almaya devam ediyor. Aslan, bu sefer Mergiç Mahallesinde İl Özel idaresine ait alanda çalışanlarla bir araya geldi, araç park alanında incelemelerde bulundu. Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen, Vali Aslan’a yapılan çalışmalar, araçların durumları ile ilgili bilgiler verdi. 

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter    
@duzcepostasi1
Facebook:
Düzce Postası
Youtube 
Düzce Postası

                                                  


Editör: K. İlhan

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

E-Gazete

  • 23.09.2023

E-Gazete Arşivi

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız