"Hem hamsi bollaştı, hem fiyat düştü"

Avlanma sezonunun açılması ile birlikte Karadeniz'den adeta hamsi fışkırıyor. Düzce'de hamsinin kilosu 20 liraya düşünce, vatandaşlar balıkçılara akın etti.

16.09.2023 - 11:56
Güncelleme 16.09.2023 - 16:41
İHA

Karadeniz'den adeta bu sezon hamsi fışkırıyor. Düzce'de de vatandaşların en çok tercih ettiği balık türü hamsi olunca fiyatlar dibi görmeye başladı. Kilosu 20 liraya kadar düşen hamsi, vatandaşlar tarafından severek tüketiliyor. 2 tona yakın hamsiyi vatandaşlar yiyebilsin diye 20 liraya kadar düşürdüklerini belirten Balıkçı Tuncay Kılıç, "Karadeniz'de hamsi bolluğu yaşanıyor. Düzceliler'de hamsiyi çok sevdiği için bugün tezgahımızda bizlerde herkes hamsiyi yiyebilsin diye 20 liraya düşürdük. Bunu sadece biz yapıyoruz. Herkes yiyebilsin diye böyle bir uygulama yaptık. Yaklaşık 2 tona yakın hamsimiz var. Düzcelilere ucuz ve kaliteli hamsi ulaştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter    
@duzcepostasi1
Facebook:
Düzce Postası
Youtube 
Düzce Postası

                                                  


Editör: K. İlhan
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız