Programa 39 kişi katıldı

Düzce İl Müftüsü Osman Aydın’ın başkanlığındaki 39 kişilik kafile “Mevlid-ii Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle düzenlenen açılış programına katıldılar.

Programa 39 kişi katıldı
29.09.2023 - 17:23
Haber Merkezi

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde Ankara Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş katıldı.

Müftü Osman Aydın’ın rehberliğinde Düzce’den de 39 kişilik bir kafilenin katılım sağladığı programda, Hacı Bayram Veli Türbesi, Kurtuluş Savaşı Müzesi (I. TBMM Binası) ve Beştepe Millet Camii ziyaret edildi.

Programa üniversiteli gençlere rehberlik etmek üzere İl Müftü Yardımcısı Derya Topalcık, İl Vaizleri Gülay Sözbir, Sümeyye Özsoy, İl Gençlik Koordinatörleri Neşe Yaldız ve Hasan Çiçek, Kur'an Kursu Öğreticisi Sema Aydın, Manevi Danışmanlar Hatun Altay ve Melek Dursun da katıldılar.

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter    
@duzcepostasi1
Facebook:
Düzce Postası
Youtube 
Düzce Postası

                                                  


Editör: K. İlhan

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız