2 milyon 625 bin liralık yardım

Gençlik ve Spor Bakanlığı, “Tesis Yatırımları ve Spor Kulüplerine Destek Programı” kapsamında Düzce’de faaliyet gösteren 131 amatör spor kulübüne 2.625.000 liralık nakdi destek sağlayacak.

2 milyon 625 bin liralık yardım
2.05.2023 - 17:53
Haber Merkezi

Spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığı, amatör spor kulüplerini desteklemeye devam ediyor.

Tesis Yatırımları ve Spor Kulüplerine Destek Programı kapsamında 2022 yılında Düzce’de faaliyet gösteren 60 amatör kulübe 335.000 TL nakdi yardım yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu yıl 131 spor kulübüne 2.625.000 TL yardım yapacak.

Yardımlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) iş birliğiyle gerçekleştirilecek törenle spor kulübü temsilcilerine teslim edilecek.

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter: 
@duzcepostasi1
Facebook: 
Düzce Postası
Youtube: 
Düzce Postası

                                                  


Editör: K. İlhan

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız