KYGM tarafından illerarası masa tenisi turnuvası düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından düzenlenen illerarası masa tenisi turnuvası için Düzce’ye gelen 75 sporcu, rafting yaptı.

KYGM tarafından illerarası masa tenisi turnuvası düzenlendi
2.06.2023 - 15:38
İHA

KYGM tarafından illerarası masa tenisi turnuvası düzenlendi. Düzce’nin ev sahipliğinde yapılan şampiyonaya 20 ilden toplam 75 sporcu katıldı. Gençler, Türkiye’nin üçüncü büyük rafting sporlarının yapıldığı Cumayeri ilçesi Melen Çayı'nda, 13 kilometrelik parkurda rafting yaptılar. Adrenalini yüksek parkurda gençler, unutulmaz bir gün yaşadılar. 

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı da gençlerin heyecanına ortak oldu. Gençlerin rafting keyfi ise drone ile havadan görüntülendi.

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN

İnstagram: @duzcepostasi
Twitter: 
@duzcepostasi1
Facebook: 
Düzce Postası
Youtube: 
Düzce Postası

                                                  


Editör: K. İlhan

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

E-Gazete

  • 27.09.2023

E-Gazete Arşivi

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız