Bunları yapanlar insan olamaz

  • 19.01.2023 12:47

DEVLET ile Düzce Belediyesi Düzce’ye hizmet vermeye çalışırken, kendini bilmez kişiler bu hizmetlere ihanet ediyorlar.

Siz ne yaparsanız yapınız bu insanlara yaranamazsınız. Z kuşağı mı diyorsunuz, gençlik mi diyorsunuz ne diyorsunuz bilmiyorum. Bu gidişat iyi değil.

Ailelere büyük sorumluluklar düşüyor. Hangi aile çocuğum kötü der. Hangi aile evladım yaptı der. Hangi aile yapılanı kabul eder.

Hem müslümanlık taslıyoruz hem de yalan cebimizde geziyor. Bazı yapılan yanlışları gözümle görmesem yalanlara inanacağım.

Yolda giderken önümde ağacın dibine çöp atan kişiye ‘’Az ileride çöp kovası var oraya atacağına niye buraya atıyorsun’’ dedim.

Bana pişkin pişkin, ‘’Ben atmadım bilmiyorum’’ dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. İşi iddiaya bindirsem suçlu ben olacağım. Gözümle görmeme rağmen çaresiz kaldım. Öyle bir ortama geldik ki suçlular haklı çıkıyor.

Düzce Belediyesi tarafından Düzce’nin bazı cadde ve sokaklarına çöp kovaları konuldu. Üstelik bu çöp kovalarına estetik ve güzel görünsün diye şekil verildi.

Şehrimize güzellik katan bu çöp kovaları bazı kendini bilmez kişiler tarafından harap ediliyor.

Millet kullansın çöp atsın diye yollara konulan bu çöp kovalarından ne istediniz? Bu kovaları parçalayınca elinize ne geçiyor?

Kendini bilmez bazı vatandaşlar tarafından sökülen ve kırılan çöp kovalarını ispatlamak için resimlerini çektim.

Bu sefer de sen resim çekmek için bunları kırdın derler. Bakalım diyecekler mi? Şansımı bir deneyeyim dedim. Kıranlar rahat rahat dolaşıyorlar.

Düzce Belediyesi tarafından dikilen ağaçlara ve aydınlatma direklerine uçarak tekme atanları detaylı yazmıyorum. Geceleri yanan direk lambalarına nişan alıp taş atanları yazmıyorum. Yine bankları kıran veya yazı yazmak için çizenleri yazmıyorum. Duvarlara isim yazanları dile getirmiyorum. Cami tuvaletlerine küfürlü mesaj yazanları, wc duvarlarına resim çizenleri yazmıyorum.

Bunları yapanlar insanlar ve insan evlatları… Bunları yapanlar bence insan olamaz.

Yine Düzce Belediyesi tarafından şehrimizin bazı noktalarına atık pillerin atılması için kutular konuldu.

Biz ne yapıyoruz? Atık pillerimizi atacağımıza çöplerimizi atıyoruz. Bunları ispatlamak için resim çektim.

Yine diyecekler ki, resim çekmek için çöpleri kendisi koymuştur. Yukarıda belirttiğim gibi suçlu biz oluruz.

Bu yazıyı okuyanların çoğu bana hak verecektir. Bir çoğu da sana ne diyecektir. Allah aşkına bizlere ne oldu?

İşi gücü ıraktık suçlu arar olduk. Biz bu hallere nasıl geldik? Gerçekten bizlere ne oldu ya?

Yok ya bunları yapanlar insan olamaz. İnanmıyorum. Düzce’ye zarar vermek için dışardan gelenler yapmıştır.

Esenkalın…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız