Şampiyon kadrodan Petrolspor yönetimine çok sert tepki!

2022-2023 sezonunda 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Düzcespor’la aynı grupta yer alan Batman Petrolspor’un eski futbolcuları yönetime tepki gösterdi. 2021-2022 sezonu sonrası takımdan ayrılan bazı oyuncular, ödemelerinin yapılmadığını öne sürerek ortak açıklamada bulundu.

Şampiyon kadrodan Petrolspor yönetimine çok sert tepki!
6.07.2022 - 13:20
Emir Kaan Dursun

Sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulunan takımın eski oyuncularından İlyas Ural, Savaş Çakır, Hasan Çavdar, Furkan Yıldırım, Aykut Çift, Abdulsamet Kırım, Ferhat Canlı, Erdi Bakırcı ve Akın Akman, kulüp yönetimine çağrıda bulundu.

Takımdan ayrılan oyuncular adına yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Spor kamuoyunun dikkatine. Bilindiği üzere 2021-2022 sezonu 1. Grubu 3 hafta kala şampiyon olarak bitiren Batman Petrolspor futbolcuları olarak yaşadığımız mağduriyeti ve umursamazlığı siz değerli spor camiasıyla ve Batman halkıyla paylaşmak istedik. Alacaklarımızın ligin bitiminden 2.5 ay geçmesine rağmen 2 adet maç primimiz (10 bin TL) çoğu arkadaşımızın maç başları ve şampiyonluk primimizin ödenmemesi, onca verilen çaba ve mücadeleye yakışmamıştır. Lig bitiminde alacaklarınızı şampiyonluk priminizi 1 TL paranızı burada bırakmam diyen başta kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş ve sportif direktör Yunus Kanağı bu yaşananların sorumlusudur. Sezon boyunca kulübün tüm maneviyatını koruyan futbolculara yapılan muameleyi siz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Son olarak alacaklarımızın ödenmemesi durumunda da verdiğimiz tüm emekler, dökülen tüm alın terleri hepsine haram zehir olsun. 2021-2022 Sezonu Batman Petrolspor futbolcuları…”


Editör: C. Sandıkçı

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız