Ünlü Kolonyacı Bucurgat vefat etti

Ünü tüm Türkiyede bilinen Servet Kolonyalarının mucidi Düzceli işadamı Sevet Bucurgat vefat etti.

 Ünlü Kolonyacı Bucurgat vefat etti
11.01.2015 - 11:23

 

Bucurgat'ın cenazesi 12 Ocak 2015 Pazartesi günü öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı'na defnedilecek.

 

Düzce Postası Gazetesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Postası Gazetecilik Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. (www.duzcepostasi.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (6)

  • ilker ÇITIR
    ilker ÇITIR
    14.01.2015 15:14

    Servet abi,çok değerli ve kıymetliydi,Allah rahmet etsin.Ailesine ve yakınlarına sabırlar versin,

  • Hasan KUDAL
    Hasan KUDAL
    13.01.2015 11:47

    SEVDİĞİMİZ ,BİZİ SEVEN İNSANDI.Allah rahmet eylesin...

  • sadullah Horuz (Bosch.Siemens.Profilo servıs)
    sadullah Horuz (Bosch.Siemens.Profilo servıs)
    12.01.2015 14:34

    Sever Abimize Allah gani gani rahmet etsin, toprağı bol olsun Ailesine ve yakınlarına Allah Sabırlar versin.

  • batur
    batur
    12.01.2015 13:28

    allah rahmet eylesin,yakınlarına baş sağlığı diliyorum...

  • SAADETTİN SÜREYYA ÖZDEMİR
    SAADETTİN SÜREYYA ÖZDEMİR
    11.01.2015 17:42

    Servet amcaya yüce allahtan rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun. 1972 eylül ayında izmirde ilk defa SERVET TÜTÜN KOLONYASI ile tanışmıştım. Aman Allahım kötü kokan nikotinin enfes tütün çiçeği kokusu vardı. 1976 mayısında İstanbuldan Ankaraya otobüsle geçerken D-100 karayolu BUCURGAT yakınındaki TÜRKSEVEN PETROLden bir şişe SERVET TÜTÜN KOLONYASI aldım ve Ankarada iyi hava atmıştım. 2001 yılının Eylül ayında AİBÜ Düzce TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİnde göreve başlayınca BÜYÜK CAMİNİN yanından gelip geçerken burnumun ucunda enfes çok derinlerden gelen bir koku vardı. Satış mağazasından TÜTÜN-ÇİMEN-CEVİZ aldım. Kızlarına sordum Bucurgat semtindeki imalathaneyi tarif ettiler:Gittim SERVET amca ile tanıştım. Halim selim bir insandı. En son olarak da 2010 haziranında görüşmüştüm. Düzce Tütün kolonyası Servet amcanın , Düzceye en büyük hizmetidir. Dünya durdukça ve burunlarımızın ucunda TÜTÜN KOKUSU sızladıkça SERVET BUCURGAT hep anımsanacak ve hatırlanacaktır. Ne mutlu ona ne mutlu ailesine kızlarına ve torunlarına ! Düzceye Üniversiteye tekrar döndüğümde, ilk ziyaret edeceğim kişilerdendi, Kısmet değilmiş. ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN TOPRAĞI BOL OLSUN ! Düzcede kısa süre de olsa çok güzel insanlar ile tanıştım. Sibel BUCURGAT kardeşime ve diğer kızına başsağlığı diliyorum. DÜZCELİ DOSTLARIM KENDİLERİNİZE ÇOK İYİ BAKIN YAKINDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE!

  • Ali ALTUN
    Ali ALTUN
    11.01.2015 17:26

    Allah rahmet etsin. Güzel insandı.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız